Η εμπειρία μου στο Μούρθια

IHM 1 min 0 Comentarios

Η ιστορία μου ξεκινάει κάπου στα μέσα καλοκαιριού όπου και βρέθηκα στην Ισπανία για 3 εβδομάδες στα πλαίσια ενός προγράμματος πρακτικής άσκησης.

Σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν ήταν να δω και να γνωρίσω εκ των έσω το πώς δουλεύει ένας επιχειρηματικός φορέας στην συγκεκριμένη χώρα. Κάπως έτσι λοιπόν, ο δρόμος με έβγαλε στην πόλη της Μούρθιας και στον υποδειγματικό χώρο του Instituto Hispánico de Murcia !

Εκεί με υποδέχτηκαν ζεστά όλοι οι υπάλληλοι και με έκαναν να αισθανθώ άνετα από την πρώτη ημέρα. Ακολούθησαν οι μέρες εργασίας μου στο Ινστιτούτο, η κάθε μία από τις οποίες ήταν τελείως διαφορετική ,ασχολούμενη με διαφορετικά πρόζεκτ και αναθέσεις. Χαιρόμουν ιδιαιτέρως όταν έβλεπα η δουλειά μου να αποτυπώνεται εμπράκτως σε διάφορες καθημερινές εκφάνσεις των υπηρεσιών του ινστιτούτου.

Πέραν της δουλειάς, στον ελεύθερο μου χρόνο έκανα τα πάντα για να έρθω σε επαφή όσο μπορούσα περισσότερο με το ισπανικό ταπεραμέντο που προσφέρει η πόλη της Μούρθιας.

Αν και τους καλοκαιρινούς μήνες η θερμοκρασία ανεβαίνει σε επίπεδα άνω του συνηθισμένου, μόλις πέσει ο ήλιος η πόλη ξαναγεννιέται και δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, αυτό της ζωντάνιας. Όσον αφορά την γαστρονομία, προσφέρεται ένα πλήθος επιλογών που θα ευχαριστήσει μέχρι και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο !

Ο καθεδρικός ναός στο κέντρο της πόλης μαζί με όλα τα υπόλοιπα κτίρια τριγύρω σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Η αγορά , τα στενά σοκάκια, οι μικρές καφετέριες, τα tapas bars , συνεισφέρουν όλα στην συνολική εμπειρία .

Το ποτάμι δε που διασχίζει την πόλη είναι το πιο κατάλληλο spot για μια βόλτα χαλάρωσης. Τέλος , η τοποθεσία της πόλης επιτρέπει στον επισκέπτη να κάνει κοντινές εξορμήσεις είτε σε άλλες κοντινές πόλεις όπως η Catargena και το Alicante, είτε κατά τους θερινούς μήνες σε μια μεγάλη ποικιλία παραλιών για μπάνιο.

Ευχαριστώ όλη την ομάδα του Instituto Hispánico de Murcia για την ευκαιρία που μου δώσανε να συνεργαστώ μαζί τους.

¿Te ha gustado? Compártelo

ESCRITO POR Esther Ato

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios..

No hay comentarios en Η εμπειρία μου στο Μούρθια

Carrito de compra
Scroll al inicio